Er du en handlekraftig og fremtidsrettet leder for salg og forretningsutvikling?

Publisert: Publisert:
StillingstittelLeder salg og forretningsutvikling
ArbeidsgiverSkala Fabrikk AS
TypeFast
LokasjonHeimdal
BransjeIndustri og produksjon, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Salgsledelse, Salg
Søknadsfrist04.09.2023

Nye forretningsområder – Nye markeder – Nye produkter og tjenester

Skala Fabrikk har et solid utgangspunkt med trofaste kunder, stabile resultater og dyktige og positive medarbeidere. Selskapet er godt posisjonert for videre vekst både innenfor eksisterende produktområder og innenfor nye markeder. Skala Fabrikk er sentralt geografisk plassert med teknologi og leveransekapasitet. Selskapet ser nå etter en offensiv og fremtidsrettet leder for salg og forretningsutvikling som ønsker å drive forretningen inn i nye markeder og nye forretningsområder.

Som leder for salg og forretningsutvikling vil du få en sentral rolle med ansvar for salg og forretningsutvikling mot nye kundegrupper og muligheter i nye produkter Skala Fabrikk bringer til markedet. Den rette kandidaten trives med høyt aktivitetsnivå og får energi av å bygge nettverk og relasjoner. Du evner å skape entusiasme og samarbeid rundt felles mål, samt å utnytte og utvikle medarbeidere sin kompetanse til å realisere selskapets salgs- og vekstambisjoner. Det er en fordel dersom du har kommersiell bakgrunn fra industrien eller energisektoren og god kjennskap til digital markedsføring. Det vil også være positivt med teknologibakgrunn eller interesse for teknologi.

Skala Fabrikk AS tilbyr en stilling med gode påvirkningsmuligheter til å skape framtidsrettede løsninger. I Skala Fabrikk blir du en del av en bedrift preget av et hyggelig og uformelt arbeidsmiljø med engasjerte medarbeidere. Du vil få konkurransedyktige betingelser og utviklingsmuligheter

.

Stillingen rapporterer til daglig leder og har arbeidssted på Heimdal i Trondheim.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte Visindi ved Patrick Gjønnes tlf. 410 42 063 eller daglig leder i Skala Fabrikk, Geir Bergh tlf. 930 47 150. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknad med CV sendes via www.visindi.no.

Kontakter

  • Kontaktperson: Patrick Gjønnes
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 41 04 20 63
  • Kontaktperson: Geir Bergh
  • Stillingstittel: Daglig leder
  • Telefon: +47 93 04 71 50

Sted

Adresse: Terminalen 6