Har du erfaring fra kunde- og kredittarbeid og et sterkt engasjement for ledelse?

Publisert: Publisert:
StillingstittelBanksjef
ArbeidsgiverLandkreditt Bank AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBank, finans og forsikring
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning
Søknadsfrist07.09.2023

Vi skal vokse og forsterke vår posisjon som den ledende aktøren innen norsk landbruk og søker en leder som har lyst til å bidra til å oppnå våre ambisiøse mål.

Banksjef leder en avdeling med dyktige kundeansvarlige som har ansvar for rådgivning og salg av konsernets produkter og tjenester til bankens landbrukskunder. Vi ser etter deg som har erfaring fra kunde og kredittarbeid i landbruk og næringslivssegmentet i finanssektoren, og som har et sterkt engasjement for ledelse, utvikling og forbedringsarbeid. Landkreditt har de siste årene hatt en sterk vekst og vi utvikler stadig nye produkter og tjenester, innovative digitale løsninger og nye distribusjons- og forretningsmodeller. Å øke kryssalget på tvers av selskapene er et viktig mål for konsernet og for Banksjef.

Dine ansvarsområder vil blant annet være:

  • Ledelse og utvikling av en avdeling på 15 dyktige kundeansvarlige
  • Utvikle bankens solide landbrukskundeportefølje og sikre høy kundetilfredshet og kundelønnsomhet.
  • Overordnet ansvar for vurdering av kredittrisikoen av landbrukskundene i tett samarbeid med kredittsjef og Direktør Kunde.
  • Bidra til gode kundeopplevelser og økt effektivitet gjennom å utvikle gode arbeidsprosesser og rutiner samt være kravstiller overfor IT.
  • Sørge for at avdelingen drives med god forretningsskikk og høy etisk standard.
  • Delta eller drive prosjekter.
  • Ansvar for å realisere avdelingens mål.

Du må evne å kombinere strategiske vurderinger med operativt arbeid. Du har kommersiell teft, er nytenkende og har høy gjennomføringskraft. Videre forventer vi at du har erfaring fra utvikling- og endringsledelse, at du er motiverende og støttende, med fokus på å skape en samlende kultur med tydelighet og engasjement rundt mål og forventinger. Du evner å bygge tillitsskapende relasjoner både internt og eksternt og trives med ledelse og utvikling av dine medarbeidere. Du har også et blikk for mulighetene effektivisering og økt lønnsomhet som digitalisering gir.

Du kan vise til gode resultatoppnåelser i tidligere arbeidsforhold, og har en solid kredittkompetanse.

Banksjef Landbruk rapporterer til Direktør Kunde og har en sentral rolle i dennes ledergruppe.

Er du i tillegg en hyggelig og omgjengelig person som kjenner deg igjen i våre felles verdier: Solid, Oppriktig og Langsiktig, håper vi å høre fra deg.

Kontorsted vil være Landkreditt sitt hovedkontor på Karl Johan i Oslo.

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon eller en uforpliktende samtale om stillingen og mulighetene.

Kontakter

  • Kontaktperson: Trine Bjertnes Tangen
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 90 55 35 25

Sted

Adresse: Karl Johans gate 45