Nordic Crane søker en erfaren og faglig sterk konsernregnskapssjef

Publisert: Publisert:
StillingstittelKonsernregnskapssjef
ArbeidsgiverNordic Crane
TypeFast
LokasjonSkedsmokorset
BransjeBygg og anlegg, Transport og logistikk
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Regnskap, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist15.09.2023

Nordic Crane søker en erfaren og faglig sterk konsernregnskapssjef som skal ha ansvar for konsernets regnskap og finansielle rapportering. Stillingen har et bredt ansvarsområde i et konsern i vekst med spennende faglige utfordringer, og du vil jobbe tett med CFO.

Du vil ha ansvar for konsolidering av økonomiske resultater fra selskapene i konsernet (Norge, Sverige og Danmark) og sikre at regnskapet er i samsvar med gjeldende regnskapsstandarder.

En viktig oppgave er å utarbeide økonomiske rapporter og analyser til ledelsen, i tett samarbeid med de ulike økonomiteamene i datterselskapene.

Vi ser etter en person som kan bidra til å forbedre regnskapsprosessene i hele konsernet og være en ressursperson innenfor skatt- / avgiftsspørsmål.

Du er en analytisk, systematisk og har evne til å tolke komplekse økonomiske data. Vi ønsker oss en person med høyere økonomisk utdanning og gjerne erfaring fra konsernregnskap i større organisasjoner med kompleks selskapsstruktur. Erfaring fra konsulent- og/eller revisjonsselskap kan også være relevant.

Som person er du engasjert og har gode samarbeids- og formidlingsegenskaper. Du må være nøyaktig og god på detaljer. Rollen er både strategisk og operativ med mange oppgaver som skal løses. Den rette personen tør å utfordre, men må også være en tydelig sparringspartner.

Nordic Crane tilbyr en spennende lederjobb med kontaktflate ut mot hele konsernet i Skandinavia. Det er et sterkt faglig miljø med kolleger som spiller hverandre gode.

Stillingen rapporterer til CFO og arbeidssted er Berger i Lillestrøm.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne uforpliktende kontakt med Visindi AS ved Mads Yngve Storvik, tel. 900 45 079, Atle Ronglan, tel. 966 27 089 eller Are Gjølberg Lien tel. 412 37 158. Alle kandidater behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende delen av prosessen. Søk på stillingen snarest og senest innen 15.09.2023.

Kontakter

  • Kontaktperson: Mads Yngve Storvik
  • Stillingstittel: Partner, Leder Visindi Norge
  • Telefon: +47 90 04 50 79
  • Kontaktperson: Atle Ronglan
  • Stillingstittel: Partner, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 96 62 70 89

Sted

Adresse: Gneisveien 8