Prosjektleder

Publisert: Publisert:
StillingstittelProsjektleder
ArbeidsgiverJærentreprenør AS
TypeFast
LokasjonVarhaug
BransjeBygg og anlegg
StillingsfunksjonProsjektledelse
Søknadsfrist10.10.2023

Best i klassen!

Å være best i klassen betyr å levere gode bygg, god service, få eller ingen feil og gi kundene mer enn de forventer.

I Jærentreprenør jobber vi hele tiden med å ta neste skritt. Vi vet at dette er et arbeid vi aldri blir ferdig med, og at kontinuitet og utholdenhet er litt av nøkkelen til suksess. Når vi snur oss og ser tilbake, ser vi at de små skrittene vi tar hver dag bærer frukter. Alle er med, alle bidrar, og vi blir stadig bedre.

Stillingen som prosjektleder innebærer ansvar for kontrahering, økonomistyring, fremdrift og personell i prosjektene, samt oppfølging av byggherre gjennom hele prosjektfasen. HMS arbeidet står sentralt, men her får en også god støtte fra egen HMS avdeling. Jærentreprenør er opptatt av god ledelse, og søker deg som motiveres av å lede andre mennesker. Har du i tillegg engasjement, gjennomføringskraft og gode kommunikasjonsevner, ønsker vi gjerne å komme i kontakt med deg. Hos oss har prosjektleder totalansvaret for tildelt prosjekt. Arbeidssted vil i hovedsak være på byggeplass i området Stavanger/Sandnes.

Vår verden er i stadig utvikling, med ny teknolog, nye løsninger og digitalisering. Vi er således spesielt interessert i deg som i tillegg til et godt grunnlag i faget, enten gjennom praktisk arbeid og/eller høyere utdanning, også har en genuin interesse for digitalisering og ny metodikk.

Med bakgrunn i dette oppfordrer vi også nyutdannede til å søke. Som nyutdannet kan vi tilby en organisasjon med solid fagkompetanse, hvor du kan utvikle deg i trygge rammer.

Henvendelser vedrørende rollen kan rettes til Prime ved Tron Gjedrem, tlf. 951 94 010, eller Terje Helle, tlf 992 70 023.

Alle henvendelser til Prime behandles konfidensielt – om ønskelig også overfor oppdragsgiver.

Kontakter

  • Kontaktperson: Terje Helle
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 99 27 00 23
  • Kontaktperson: Tron Gjedrem
  • Stillingstittel: Rådgiver
  • Telefon: +47 95 19 40 10

Sted

Adresse: Opstadvegen 643