Vil du vite hemmeligheten bak et godt planogram?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSpace manager
ArbeidsgiverHansa Borg Bryggerier AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Butikk og varehandel, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonAnnet, Forretningsutvikling og strategi, Analyse
Søknadsfrist10.09.2023

Vi ser etter deg som er nysgjerrig,

kreativ, elsker å

lære og utvikle seg – og som kanskje er litt nerdete på tall og teknologi. Vi har en av markedets beste spacemanagere i dag, Runar. Nå har du en unik mulighet til å bli med i teamet vårt, lære deg hemmelighetene i dette fagfeltet og være med å utvikle dette fagområdet videre slik at vi sammen med kunden kan bli enda bedre. Er dette muligheten du alltid har drømt om?

Å være en del av vårt team innenfor kunde – og kategoriutvikling er lærerikt,

spennende

,

variert og utfordrende

! Du vil være i kontakt med store deler av vår virksomhet i tillegg til tett dialog med alle våre kunder. Du vil få utfordret deg selv og mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Hos oss vil du få gleden av å jobbe sammen med et team som har en lidenskap for det vi gjør og som trives med å jobbe sammen som et team. Du vil bli del av en kultur hvor vi er stolt over det vi får til og som har et sterkt fokus på å jobbe sammen mot våre felles mål. Vi er opptatt av de menneskene vi har i organisasjonen og om du blir med oss på laget vil du få muligheten til å være med å sette agendaen innen norsk dagligvarebransje. Kan du gå glipp av en slik mulighet?

Hva vil vi at du skal gjøre hos oss?

Det å jobbe med planogrammer, space og kategoriutvikling inn mot dagligvarekjedene er komplekst og en kompetanse som må læres gjennom arbeid. Stillingen vil inngå i teamet for kunde- og kategoriutvikling som er en del av vårt off-trade team og du vil jobbe tett med vår Spacemanager Runar. Som Spacemanager hos oss har du ansvar for å finne fram til de riktige tiltakene for oss og våre kunder som skaper felles vekst basert på utviklingen i markedet og strategiske fokusområder. Hver kjede har sine planogrammer ut fra sin strategi, og vi skal være kundens beste rådgivere slik av vi sammen vinner i markedet.

I tett samarbeid med våre kundeteam vil du bidra til å sikre vekst for oss og våre kunder gjennom vår sterke portefølje av merkevarer. Du vil innhente, bearbeide og analysere markeds- og salgsinformasjon og delta aktivt i strategiutvikling og utarbeide handlingsplaner for videre satsing i markedet. Med din digitale kompetanse og nysgjerrighet vil du bidra til at vi klarer å utnytte de muligheter som ligger i den digitale utviklingen til å bli enda bedre rådgivere for våre kunder gjennom å utvikle og koordinere løsninger innen digitalisering.

Du vil ha ansvar for kommunikasjon/koordinering med salgsapparatet, herunder sikre at de har korrekt og oppdatert informasjon om kunden og hva som er riktig planogram hos kunden til enhver tid.

For å lykkes i rollen ser vi gjerne at du har

 • Siviløkonomi / Master innen markedsføring/økonomi/strategi. Vi ønsker å satse på deg som har lyst å være med oss og vil kunne gi relevant tilleggsutdanning.
 • Gode språkkunnskaper (skriftlig og muntlig) i norsk og engelsk. Det er en fordel om du har erfaring i å benytte engelsk fra arbeidslivet eller utdannelse
 • Erfaring fra salg og/eller dagligvarebransjen (FMCG) er en fordel men ikke et krav
 • Sterk økonomisk forståelse og evne til å jobbe med business case for vekst og utvikling både eksternt og internt
 • Innsikt i digitale løsninger og komfortabel og stødig med digitale verktøy, særlig innen MS Office
 • Et strategisk og kommersielt tankesett
 • Sans for tall og detaljer, er analytisk, strukturert og nøyaktig og evne til å se muligheter der andre ser begrensninger
 • Sterk evne til å samarbeide og er en lagspiller
 • Lærevillig innstilling, er åpen og nysgjerrig

Er vi en perfekt match?

Er du i ditt ess når du får dykke ned i tall og detaljer og se etter mulige og umulige løsninger? Elsker du å samhandle med mennesker og gir av deg selv i møte med andre? Da vil du trives hos oss. Om du i tillegg deler vår interesse for FMCG og bidra til å forstå og utvikle kundene slik at vi kan bli best sammen – ja da er vi en perfekt match! Vi er en gjeng som elsker det vi holder på det og feirer suksesser sammen.

Flinke folk har mange muligheter. Hvorfor skal du velge oss?

Vi ønsker å være DET FORETRUKNE VALGET innenfor drikkevaresegmentene som utfordrer status quo ved å gjøre det bedre hver dag på en morsom, smidig og bærekraftig måte, og skape gode og hyggelige øyeblikk for våre forbrukere. Vi har vært de mest innovative aktørene innenfor drikkevaresegmentet de siste årene og vi er stolt over å ha Norges beste produktportefølje som inneholder sterke nasjonale og internasjonale merkevarer innenfor øl, cider, ferdigdrink, alkoholfritt og lavalkohol, vin og brennevin. Vi er en offensiv aktør med en tydelig målsetting om vekst! Derfor har vi de siste årene også gått inn i nye kategorier som snacks, energidrikk, kaffe og te.

Vi er en del av drikkevarekonsernet Royal Unibrew, som er et ledende multidrikkeselskap med sterke lokale merkevareporteføljer i Norden, Baltikum, Italia og Frankrike. Med dem i ryggen skal vi utfordre de etablerte aktørene og offensivt ta andeler i markedet. Vi skal bygge og utvikle vår nåværende portefølje av egeneide merkevarer, vi skal utvikle porteføljen av merkevarer gjennom internasjonale partnerskap, vi skal lansere nye produkter og merkevarer og vi skal etablere oss innenfor nye kategorier. Vi er aktøren som skal drive trendene innenfor drikkevaresegmentene de kommende årene og være den foretrukne partneren til kunder som ønsker vekst! Ønsker du muligheten til å få utfordret deg selv og utvikle deg både faglig og personlig i en ambisiøs og engasjert organisasjon hvor du vil ha store påvirkningsmuligheter? Vi ønsker å gjøre en forskjell, og vi håper du vil bidra.

Vi vil gjerne at du søker hos oss

Stillingen rapporterer direkte til Head of Category Management Sindre Modin Lydersen. Vi har kontorer både i Oslo og Bergen. Som Spacemanager vil du delta på enkelte arrangementer / messer og det derfor noe arbeid på kveldstid / helg. Noe reisevirksomhet må påregnes.

Har du spørsmål til stillingen og ønsker å vite mer om hvem vi er? Ta kontakt med Sindre på telefon 977 83 334.

Kontakter

 • Kontaktperson: Sindre Lydersen
 • Stillingstittel: Head of Category Management
 • Telefon: +47 97 78 33 34

Sted

Adresse: KARENSLYST ALLÉ 10

Nettverk