Enklere Liv-butikkene avvikles

Kjeden som ble startet i 2005 har de siste årene vært gjennom to konkurser. Nå legger eieren Enklere Liv i skuffen for godt.

Publisert:

– Butikkene avvikles i løpet av vår 2024 og alle ansatte ble informert om dette før sommeren, opplyser styreleder Kristoffer Olsen i Enklere Liv, overfor Dagens Næringsliv.

Han forteller at det også arbeides med å selge nettsidene til bedriften.

– Mange av våre dyktige ansatte i Enklere Liv, har fått jobb i andre selskaper i Jotunfjell Partners sin portefølje, noe som vi er glad vi har fått til, sier Olsen til avisen.

Enklere Liv måtte se inntektene falle med åtte millioner kroner til 90,8 millioner kroner i fjor. Selskapet fikk i samme periode et underskudd på 5 millioner kroner.

Både høsten 2018 og våren 2020 gikk Enklere Liv-kjeden konkurs. Da Jotunfjell Partners etter den siste konkursen fortalte at de ville åpne noen nye butikker, var de klar på at det kunne hende at de ville droppe kjeden.

Eieren Jotunfjell Partners er best kjent for å eie en rekke flyplass-butikker, og for å ha kjøpt opp restene etter konkursene i blant annet Vita og nettopp Enklere liv.

Publisert:

Her kan du lese mer om