Har forsøkt å selge i årevis: Deler luksuseiendom i to

Strandeiendommen på Nøtterøy har vært forsøkt solgt siden 2019. Nå ønsker eierne å dele opp eiendommen for å få et salg i boks.

Villaen i Kalvetangveien 89 har privat strandlinje på 70 meter, et 50 kvadratmeter stort bryggeanlegg og innendørs svømmebasseng.
Publisert:

– Dette er Vestfolds fineste eiendom! Hadde det vært på Bygdøy, hadde prisen vært det dobbelte, sier båtimportør Christin Svartskuren Sundal til E24.

Sammen med ektemannen Trond Sundal har hun siden 2019 forsøkt å selge den over tre mål store strandeiendommen på Nøtterøy utenfor Tønsberg. Selv betalte de 45 millioner kroner for eiendommen i 2007.

Prisen blitt jekket ned i flere omganger - fra 69 til 59 millioner kroner.

– Vi har fått flere bud som vi ikke har vært fornøyde med. Vår standhaftighet er nok noe av grunnen til at eiendommen ikke har blitt solgt, sier Sundal.

Nå har ekteparet tatt et nytt grep for å få solgt eiendommen.

Bassengrommet vender ut mot vannet, og har en nedsenkbar vegg, for å viske ut skille mellom ute- og innerom.

Selger husene hver for seg

Denne gangen forsøker Sundal å selge de to husene på eiendommen hver for seg. En søknad om seksjonering skal allerede ligge til behandling hos Færder kommune.

Det drøyt 630 kvadratmeter store hovedhuset ble mandag lagt ut for salg med en prisantydning på 42 millioner kroner. Det andre og langt mer beskjedne huset er priset til 17 millioner kroner.

– Vi har lekt litt med tanken om å seksjonere eiendommen en stund, og besluttet å gjøre det hvis eiendommen ikke ble solgt i sommer, sier Dag-Rune Kristiansen, eiendomsmegler og daglig leder i Beléven.

– Veldig mange som har spurt om vi vurderer å selge gjestehuset, som vi kaller det, separat, sier Christin Svartskuren Sundal. Det minste huset ligger til venstre i bildet.

Han er den fjerde megleren som har fått oppdraget med å selge luksuseiendommen. Ifølge Kristiansen skal markedet ha reagert positivt på grepet.

– Etter at vi la ut annonsen mandag kveld, har vi hatt større interesse enn i hele sommer. Det mindre huset på eiendommen treffer veldig mange. Hovedeiendommen begynner å få en veldig fin pris, og vil ikke forringes av den planlagte seksjoneringen, sier han.

Christin Svartskuren Sundal og Trond Sundal tjente seg rike som importører av luksusbåtmerket Fairline, frem til de sa opp importavtalen i 2009.

Sundal forteller at de flyttet ut av huset for to år siden, men at de inntil nylig har hatt kontorlokaler på eiendommen.

Publisert:

Her kan du lese mer om