Vil du spille en viktig rolle i å bevare norsk kulturarv?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDirektør for økonomi og organisasjon
ArbeidsgiverStifelsen Norsk Folkemuseum
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKunst og kultur, Museer, gallerier og kulturminne
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Regnskap, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist14.09.2023

Kunnskap – Bærekraft – Mangfold

Stiftelsen Norsk Folkemuseum spiller en viktig rolle i norsk kulturarv. For å sikre og videreutvikle driften i møte med nye utfordringer for museene, søker vi nå etter en direktør for økonomi og organisasjon.

Direktøren for økonomi og organisasjon skal lede et variert og komplekst fagfelt i en matriseorganisasjon som er geografisk spredt og som omfatter flere historiske driftsbygninger. Rollen omfatter ansvar for økonomi, HR, drift og sikkerhet, og krever evne til å kombinere tradisjon med innovasjon. Bærekraft, grønn omstilling og teknologisk innovasjon utgjør sentrale områder som den kommende direktøren bør føle sterkt engasjement for, og ha erfaring med.

Lederen vi ser etter har relevant høyere utdanning, solid økonomikompetanse og ledererfaring fra kompetansevirksomhet. Din evne til å omfavne ny teknologi vil være av stor betydning for å lede organisasjonen gjennom stadige teknologiske fremskritt. Du har sterke analytiske ferdigheter og en inkluderende lederstil som vil skape et positivt og produktivt arbeidsmiljø. Med en sentral posisjon i toppledergruppen, vil du aktivt medvirke til å løfte organisasjonen samtidig som du viderefører organisasjonens mangfoldige arbeid med publikumstilbud, forvaltningstjenester, forskning og samarbeid.

Direktøren for økonomi og organisasjon rapporterer til direktøren for stiftelsen, og arbeidsstedet er i vakre omgivelser på Bygdøy.

For ytterligere informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med Visindi ved Mona Wille, tel. 402 15 106, Jenny Homme, tel. 916 56 102 eller Are Gjølberg Lien, tel. 412 37 158. Alle kandidater behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i den innledende delen av prosessen. Søk på stillingen snarest og senest innen 14.09.2023.

Kontakter

  • Kontaktperson: Mona Wille
  • Stillingstittel: Partner, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 40 21 51 06
  • Kontaktperson: Are Gjølberg Lien
  • Stillingstittel: Rådgiver analyse og research, Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 41 23 71 58

Sted

Adresse: MUSEUMSVEIEN 10