Bli med å legge til rette for en bedre studiehverdag for studentene!

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverNorges Arktiske Studentsamskipnad
TypeFast
LokasjonTromsø
BransjeEiendom, Forskning, utdanning og vitenskap, Restaurant, mat og uteliv
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Økonomi og regnskap/Økonomistyring og budsjettering
Søknadsfrist28.08.2023

Norges arktiske studentsamskipnad ser etter en utviklingsorientert og strategisk administrerende direktør som vil ta en sentral posisjon for å videreutvikle studentvelferden tilknyttet campusene i Alta, Hammerfest, Harstad, Narvik, Svalbard og Tromsø.

God og stabil utvikling står sentralt i studentsamskipnaden da studentenes behov for velferdstjenester er i kontinuerlig endring i både innhold og retning. Norges arktiske studentsamskipnad må tilpasse seg denne utviklingen og kontinuerlig vurdere både eksisterende og nye tjenesteområder. Som administrerende direktør vil du ha det øverste ansvaret for å forme velferdstjenester for over 18 000 studenter tilknyttet UiT - Norges arktiske universitet og UNIS Universitetsstudiene på Svalbard. Ny administrerende direktør skal sammen med en dyktig ledergruppe ta ansvar for store utviklingsprosjekter innen alle tjenesteområder hvor digitalisering og bærekraftig utvikling står sentralt.

Den rette kandidaten har et sterkt ønske om å jobbe for studentene. Som øverste leder i studentsamskipnaden vil du være sentral i samhandling med utdanningsinstitusjoner, studenter, politikere, kommunal og statlig forvaltning og andre samarbeidspartnere. Det er avgjørende at du har god forretningsforståelse, kommuniserer godt på alle nivå og har erfaring fra drift- og tjenesteytende virksomhet. Som administrerende direktør kreves det høyere utdannelse, fortrinnsvis på masternivå, solid ledererfaring og du skal kunne vise til gode resultater fra tidligere lederroller. Du er en leder andre ønsker å følge, og du er opptatt av å bygge en kultur der hele samskipnaden lykkes.

Er du samfunnsengasjert og ønsker å legge til rette for et godt arktisk studentliv? Bli med og gjør en forskjell for studentenes fremtid!

Stillingen rapporterer til samskipnadens styre, og har kontorsted i Tromsø og arbeidssted ved alle campuser.

Ønsker du nærmere informasjon om stillingen, kan du kontakte Visindi ved Nils Jørgen Tømmerås tlf. 971 84 166 eller Frode Hepsø Johansson tlf. 99 22 13 00. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase. Søknad med CV sendes via www.visindi.no.

Kontakter

  • Kontaktperson: Nils Jørgen Tømmerås
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 97 18 41 66
  • Kontaktperson: Frode Hepsø Johansson
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 99 22 13 00

Sted

Adresse: Teorifagbygget hus 2