Sales and Business Development Director, Construction/Buildings

Publisert: Publisert:
StillingstittelSales and Business Development Director
ArbeidsgiverJets Vaccum AS
TypeFast
LokasjonHareid
BransjeBygg og anlegg, Eiendom, Industri og produksjon
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Salgsledelse
Søknadsfrist29.08.2023

Strategisk salg – forretningsutvikling

Sales and Business Development Director, Construction/Buildings

Jets har eiere, styre og ledelse med store ambisjoner for selskapets videre vekst og utvikling. Som Sales and Business Development Director får du en unik mulighet til å være med å bygge opp et viktig satsingsområde i selskapet. Vi søker en strategisk og kommersiell leder som skal lede selskapets utvikling og vekst innenfor bygg segmentet i Norden. Stillingen rapporterer til VP Land Market og du vil bygge og lede et dyktig salgsteam innenfor segmentet.

En sentral del av arbeidet vil være å identifisere og forfølge nye forretningsmuligheter i markedet, analysere markedstrender og konkurrenters aktiviteter for å tilpasse strategier, samt bidra til produktutvikling og innovasjon gjennom tilbakemeldinger fra markedet. Samtidig vil det være viktig å utvikle og vedlikeholde sterke relasjoner med kunder, samarbeidspartnere og interessenter for å skape synlighet og kjennskap til Jets sin løsning hos relevante beslutningstakere.

Den rette kandidaten har kommersiell ledererfaring innen salg og forretningsutvikling, med nettverk i og kjennskap til bygg- og eiendomsbransjens unike utfordringer og muligheter. Videre må den nye lederen ha sterke relasjonelle ferdigheter, samt kommunisere godt på både norsk og engelsk.

Jets hovedkontor ligger på Hareid utenfor Ålesund, men vi jakter på den beste kandidaten og vil også vurdere kandidater lokalisert andre steder. Til stillingen må det påregnes reisevirksomhet nasjonalt og internasjonalt.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Patrick Gjønnes tlf. 410 42 063, Renée Davadi, tlf. 988 94 662 eller Emma-Pauline Fleischer, tlf. 468 08 401. I tillegg kan VP Land Market i Jets Vacuum AS, Bjarte Hauge, kontaktes på tlf. 958 35 703.

Kontakter

  • Kontaktperson: Patrick Gjønnes
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 41 04 20 63
  • Kontaktperson: Renèe Davadi
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 98 89 46 62

Sted

Adresse: Myraveien 1